Hondenuitlaatservice

WIJ KOMEN NU OOK IN WIJTHMEN EN NIEUWLEUSEN.

Brutus is sinds 2004 als hondenuitlaatservice een begrip in Zwolle. Brutus is uitgegroeid tot een professionele organisatie, waar liefde voor dieren voorop staat. Door onze ervaring en vakkennis zorgen wij er altijd voor om groepen samen te stellen van honden die goed bij elkaar passen. Daarnaast bieden wij op locatie van ma. t/m vrij. puppy dagopvang aan. Hier kunnen de kleinsten in huiselijke kringen een dag(deel) doorbrengen met soortgenootjes.

Kennismaking

Voordat uw hond de eerste keer met de hondenuitlaatservice mee gaat maken wij eerst een afspraak bij ons op locatie zodat wij uw hond kunnen bekijken op neutraal terrein. Tijdens deze eerste ontmoeting maken wij kennis met u en uw hond(en). Wij geven u in dit gesprek een beeld van onze werkwijze en u heeft in deze kennismaking gelegenheid om vragen te stellen en uw wensen en die van uw hond kenbaar te maken. Op deze manier kunnen wij onze service goed laten aansluiten op uw wensen en kunnen wij u laten zien dat uw hond in vertrouwde handen is.

De Brutus hondenuitlaat service

Wij kunnen uw hond in de ochtend en/of in de middag uitlaten. U kunt hierin zelf aangeven waar uw voorkeur naar uitgaat. Uiteraard kunnen wij hierin ook adviseren. Het aanmelden van honden of het wijzigen van een afspraak kan tot één avond van tevoren. Annuleren van een afspraak kan altijd en kost niets. Uw hond wordt opgehaald met een speciaal daarvoor aangepaste taxi om zo uw hond veilig te kunnen vervoeren. Wij rijden met uw hond(en) naar onze eigen honden losloopterrein.  Bij voorkeur loopt iedere hond los. Na ongeveer een uur te hebben gewandeld, gespeeld of gedold te hebben, brengen wij uw hond weer veilig thuis. Er is ook de mogelijkheid dat uw hond losse wandelingen door het park met ons maakt. Dit geldt alleen voor Brutus klanten.

Het Brutus hondenlosloopterrein

Hondenuitlaatservice Brutus beschikt over een hondenlosloopterrein waar de uitlaatmedewerkers met uw hond(en) een ochtend of middag gaan wandelen. Het hondenlosloopterrein is volledig omheind, zodat wij gegarandeerd de veiligheid kunnen waarborgen voor uw hond(en).

Wat is er allemaal te doen voor uw hond op het Brutus hondenlosloopterrein?

  • De senioren kunnen rustig aan doen en hoeven niet in hetzelfde tempo te wandelen als de jongere honden.
  • Naast het wandelen kunnen de honden ook spelen en stoeien met elkaar.
  • Er worden denkspelletjes en hersenwerk gedaan met de honden die dat leuk vinden.
  • Zo is er tijdens het spelen en wandelen ook ruimte voor de honden om te rusten of om bij een waterpunt te drinken.
  • De autoritten zijn veel korter en dat is prettiger voor de honden.
  • Er verandert voor de hondenuitlaatservice verder niets, uw hond kan nog steeds mee met de ochtendgroep, middaggroep of beide groepen
  • De prettigste bijkomstigheid van het terrein is natuurlijk de veiligheid, er kunnen geen honden vluchten bij schrik óf op hun gemak hun neus achterna gaan.

Het vervoer

Uw hond wordt door hondenuitlaatservice Brutus gehaald en gebracht in daarvoor speciaal ingerichte taxi’s om zo de veiligheid van uw hond te garanderen. Aan de binnenzijde is de taxi ingedeeld in verschillende ruimtes. Op de vloer liggen rubberen matten voor de juiste grip. Wanneer u een oude of juist heel erg jonge hond heeft bestaat er ook een mogelijkheid uw hond in een speciaal daarvoor bestemde hondengordel door ons te laten vervoeren op de passagiersstoel. Ook is er de mogelijkheid om afspraken te maken over het zelf brengen van uw hond naar het uitlaatterrein.

Alle taxi’s van de hondenuitlaatservice zijn voorzien van een goede ventilatie om er voor te zorgen dat uw hond ook bij hoge temperaturen een comfortabele rit ervaart. Alle taxi’s zijn voorzien van drinkwater zodat uw hond het nodige kan drinken na de wandeling. Alle taxi’s worden iedere dag gereinigd en ontsmet.

Prijzen hondenuitlaatservice Zwolle

4x per maand

€ 21,50 per wandeling

8x per maand

€ 21,25 per wandeling

12x per maand

€ 21,00 per wandeling

16x per maand

€ 20,75 per wandeling

20x per maand of vaker

€ 20,50 per wandeling
Voor honden die op dezelfde dag twee keer met de hondenuitlaatservice mee gaan wandelen, wordt een korting van 50% voor de tweede wandeling berekend. Daarnaast berekenen wij voor elke tweede hond op hetzelfde adres ook een korting van 50%.

Voor een hond die op dezelfde dag twee keer mee gaat wandelen worden kosten berekend voor de tweede wandeling. Bij het inschrijven van uw hond rekenen wij, voor administratiekosten een éénmalig inschrijfbedrag van € 25,00.

Aan het einde van de maand ontvangt u van ons per e-mail een factuur met daarop aangegeven op welke dagen uw hond is uitgelaten. U kunt vooraf kiezen of u die per automatische incasso wilt betalen, of het bedrag binnen 14 dagen zelf wilt  overmaken. Bij ons hoeft u geen abonnement af te sluiten. De prijzen zijn gewoon per wandeling.

Afspraak maken of een kijkje komen nemen?

Neem vrijblijvend contact met ons op, u kunt ons bellen of een mail sturen

Aangesloten bij een opleidingsbedrijf, erkend door Aeqor.

KVK: 
05074117

IBAN nr:
NL13 RABO 0336591276

Btw nr:
NL105190779B01

Adres:
Nieuwleusenerdijk 37

Telefoon nr:
06-54661665