Over ons

Brutus is sinds 2004 als hondenuitlaatservice een begrip in Zwolle en is uitgegroeid tot een professionele organisatie. In de ochtend en middag halen de Brutus uitlaatmedewerkers verschillende honden op met onze bussen om samen met ze te wandelen in Zwolle. Wij zijne en divers team met ieder een hart voor dieren. Samen zetten wij ons in om iedere dag uw dier de juiste zorg en liefde te geven wat ze verdienen.

Over ons

Door onze ervaring en vakkennis zorgen wij er altijd voor groepen samen te stellen van honden die goed bij elkaar passen. Voor honden met gedragsproblemen geven wij (individuele-) trainingen. Daarnaast geven wij ook trainingen aan mensen met angst voor dieren.

Sinds 2010 beschikt Brutus ook over een poezenhotel. Het hotel/pension heeft een huiselijke sfeer en is kleinschalig opgezet om zo uw poes de optimale verzorging en aandacht te kunnen geven. Wij hebben meerdere hotelkamers ingericht, zodat uw poes of kater optimaal kan genieten terwijl u met vakantie bent.

Onze medewerkers

Carl Withaar
In 2004 ben ik kleinschalig begonnen met hondenuitlaatservice Brutus. Ik reed in één bus, had het eerste jaar geen personeel en werkte het klokje rond. Het duurde niet lang voordat de eerste medewerker werd aangenomen. Vanaf dat moment bleef de uitlaatservice maar groeien en is in 2009 het poezenhotel in de Zwolse wijk Aa landen ontstaan. Als klein jongetjes was ik altijd al bezig met het welzijn van dieren. Zelf hebben mijn partner en ik ook veel dieren: Duitse doggen Marcello en Rover, Rottweiler Diaz, verschillende papegaaien, konijnen, kippen, vissen, vele vogels en kwartels.
Heleen Wiltink
Als fulltimer werk ik voornamelijk in de hondenuitlaatservice, maar ik ben ook vaak te vinden op locatie. Ik werk graag met dieren en ik vind het heerlijk om buiten te werken. Ik doe graag klusjes en vindt het erg fijn om mijn steentje bij te dragen aan een bedrijf die zich zo inzet voor dieren. In mijn vrije tijd breng ik tijd door met mijn paard Vivaldi.
Fiona Dinkelberg
Sinds 2016 ben ik werkzaam bij Brutus. Het eerste jaar heb ik vooral gewerkt in de dierverzorging, maar ondertussen werk ik met veel plezier op kantoor. Hier ben ik vaak ‘achter de schermen’ bezig en probeer ik Carl zo veel mogelijk bij te staan in de dagelijkse routine. In 2017 heb ik de cursus kattengedragsdeskundige afgerond en ik probeer naast mijn uren op het kantoor dan ook veel tijd met de katten door te brengen.
Michaela Goëken
Mijn naam is Michaela en in ben in 2015 komen werken bij Brutus. Met veel plezier werk ik in de dierverzorging en probeer ik de dieren zo goed mogelijk te geven wat ze nodig hebben. Zelf heb ik een hond, genaamd Binky, twee bonte boertjes, een kat en twee konijnen.
Cynthia Saalmink
Mijn naam is Cynthia en ik werk nu alweer een aantal jaren bij dierverzorging Brutus. Ik werk vaak op zaterdag, wat ik zelf de gezelligste dag van de week vindt. Ik ben gek op konijnen en probeer dan ook zoveel mogelijk tijd door te brengen met de konijnen die op locatie verblijven. Zelf heb ik ook een konijnengroep in Meppel, waar ik woon.
Sven Bosboom
Ik ben als stagiaire begonnen bij Brutus en zo doorgegroeid naar een medewerker van de uitlaatservice. Dit doe ik fulltime en met veel plezier. Ik vind het leuk dat je in de uitlaatservice alle honden leert kennen en een klik met ze krijgt. Zelf heb ik een hond, Smoothie.
Tijmen Smit
Ik heet Tijmen en in de uitlaatservice heb ik het erg naar mijn zin. Ik werk vijf dagen in de uitlaat en daarnaast voetbal ik in het weekend. Ik ben begonnen als stagiaire en ik ben blij dat ik nu bij team Brutus hoor.
Marnix
Hallo! Mijn naam is Marnix en ik ben bij Brutus begonnen in 2010 als stagiaire en ben daarna van 2012 t/m 2015 in dienst gegaan. Daarna veel uitstapjes gemaakt naar ander werk maar merkte dat het werken met dieren in combinatie met de gezellige werkplek toch het allerleukst was. Het werken en zorgen voor dieren en natuur voelt voor mij als een levenstaak en probeer ik te doen met veel liefde en toewijding.
Gerie Kamphuis
Mijn naam is Gerie en werk sinds 2019 bij Brutus. Ik begeleid de stagiaires met veel plezier die ieder jaar stage komen lopen. Daarnaast werk ik in de dierenverzorging en werk ik graag met verschillende dieren. Ik woon in Zwolle met mijn man, vier kinderen en honden Lola en Tess.

Iris

Hoi ik ben Iris, Ik ben begonnen als stagiaire bij Brutus na een tijd stage lopen ben ik hier nu werkzaam dit bevalt mij heel erg en doe ik mijn dagelijkse taken in de dierverzorging met veel plezier en liefde. Zelf heb ik ook een kat thuis genaamd Joy.
Thomas
In 2019 ben ik begonnen als stagiaire en heb ik eerst beste een lange tijd stage gelopen en ben ik nu werkzaam bij Flappus en Brutus. In mijn vrije tijd verzorg ik mijn kat thuis en fiets ik graag. Ik kom ook altijd met de fiets bij Brutus en ik heb graag dieren om mij heen. Daarom werk ik graag bij Brutus.
Saar
Hoi ik ben Saar, ik begon als stagiare bij Flappus al snel vond ik de wilde dieren de leukste afdeling om mee te werken. Zo heb ik hertje Bambi met de fles groot gebracht. Ik werk met veel liefde en passie met alle wilde dieren. Het is zo gaaf en dankbaar om te zien wat je voor ze kan betekenen. Thuis hebben we een golden doedel, dit is echt mijn maatje.
Annelies
Ik ben Annelies, in 2014 ben ik terecht gekomen bij Brutus dierverzorging als stagiair. Nu ben ik er in de weekenden/ vakanties werkzaam.Werken met dieren is voor mij een soort ‘uitlaatklep’, ik word er rustig en vrolijk van en heb het beste met alle dieren voor! Je kan mij vooral vinden bij het poezenhotel. Zelf heb ik ook een kat, hij is mijn beste maatje!
Maaike Ritus
Hallo ik ben Maaike en ik ben 20 jaar oud. Iedere zaterdag kom ik het team versterken. Thuis heb ik twee cavia’s Bollo en Boris. Mijn beste vriendje is mijn hond Trixie. Doordeweeks zit ik nog op school en volg ik de opleiding Dierverzorging niveau 3. In de vakantieperiode kom ik het team versterken, daar heb ik nu al veel zin in.
Ralph

Als vrijwilliger ben ik in 2021 begonnen bij stichting Flappus. Sinds een aantal maanden werk ik met veel plezier in de Brutus hondenuitlaatservice. Als ik thuis ben, wandel ik ook erg graag met mijn eigen honden Kait en Odin. In het verleden heb ik met succes de opleidingen dierverzorging en hondengedragstherapie afgerond.

Joy
Ik ben begonnen als stagiaire en ik werk nu voornamelijk in de weekenden en de vakanties met veel liefde en plezier. Thuis heb ik een hondje genaamd Ollie en een konijntje genaamd pip. Doordeweeks zit ik nog op school en daar volg ik de opleiding paraveterinair.
Robin
Sinds 2023 ben ik werkzaam bij de Brutus hondenuitlaatservice. Met mijn collega’s van de uitlaatservice wandel ik vier dagen per week met de honden. Het wandelen vind ik het leukst en ik haal er veel plezier uit. Hier werk ik met veel plezier, want honden zijn mijn lust en mijn leven. Met mijn eigen hond ben ik ook altijd op pad.
Ruth van der Worp
Sinds jaren ben ik vrijwilliger bij Stichting Flappus en ben ik begonnen toen Flappus nog een stuk minder dieren opving. Ik ben altijd betrokken geweest bij de verzorging van de cavia’s. Zelf heb ik ook veel cavia’s in huis en heb ik ook altijd cavia’s gehad, dus ik weet veel over deze diersoort. Ik verzorg ze met veel liefde en ik ben dan ook erg dankbaar dat ik hier mijn steentje bij Brutus dierverzorging kan bijdragen.

Anja

Na meer dan 25 jaar in de advocatuur te hebben gewerkt, zit ik nu heerlijk tussen de dieren bij Flappus. Je treft mij vooral aan op het kantoor waar ik de dierenregistratie verzorg en de afstand en de plaatsingen. Mijn poes Saartje kwam al jaren bij het gezellige poezenhotel bij Brutus. Na eerst een half jaar als vrijwilliger te hebben gewerkt, maak ik sinds medio 2023 nu zelf ook deel uit van het super leuke Brutus team. De puppydagopvang is mijn favoriet!

Afspraak maken of een kijkje komen nemen?

Neem vrijblijvend contact met ons op, u kunt ons bellen of een mail sturen

Aangesloten bij een opleidingsbedrijf, erkend door Aeqor.

KVK: 
05074117

IBAN nr:
NL13 RABO 0336591276

Btw nr:
NL105190779B01

Adres:
Nieuwleusenerdijk 37

Telefoon nr:
06-54661665