Over ons

Brutus is sinds 2004 als hondenuitlaatservice een begrip in Zwolle en is uitgegroeid tot een professionele organisatie. In de ochtend en middag halen de Brutus uitlaatmedewerkers verschillende honden op met onze bussen om samen met ze te wandelen in Zwolle.

Over ons

Door onze ervaring en vakkennis zorgen wij er altijd voor groepen samen te stellen van honden die goed bij elkaar passen. Voor honden met gedragsproblemen geven wij (individuele-) trainingen. Daarnaast geven wij ook trainingen aan mensen met angst voor dieren.

Sinds 2010 beschikt Brutus ook over een poezenhotel. Het hotel/pension heeft een huiselijke sfeer en is kleinschalig opgezet om zo uw poes de optimale verzorging en aandacht te kunnen geven. Wij hebben meerdere hotelkamers ingericht, zodat uw poes of kater optimaal kan genieten terwijl u met vakantie bent.

Onze medewerkers

Carl Withaar

Carl Withaar

In 2004 ben ik kleinschalig begonnen met de hondenuitlaatservice. Ik reed in één bus en had het eerste jaar geen personeel. Dit duurde niet lang voordat ik de eerste medewerker moest aannemen. Vanaf dat moment bleef de uitlaatservice maar groeien en ben ik in 2009 met het poezenhotel in de Zwolse wijk Aalanden. Ik liep als klein jongetjes altijd al met dieren op de arm. Zelf bezit ik uiteraard ook de nodige huisdieren;  Duitse dog Marcello, twee papegaaien, een ara, konijnen, kippen, vissen, vele vogels en kwartels.

Fiona Dinkelberg

Fiona Dinkelberg

Sinds 2016 ben ik werkzaam bij Brutus. Het eerste jaar heb ik vooral gewerkt in de dierverzorging, maar ondertussen werk ik met veel plezier op kantoor. Hier ben ik vaak ‘achter de schermen’ bezig en probeer Carl zo veel mogelijk bij te staan in de dagelijkse routine. In 2017 heb ik de cursus kattengedragsdeskundige afgerond en ik probeer naast mijn uren op het kantoor dan ook veel tijd in het poezenhotel door te brengen.

Sven Bosboom

Sven Bosboom

Ik ben als stagiaire begonnen bij Brutus en zo doorgegroeid naar een medewerker van de uitlaatservice. Dit doe ik fulltime en met veel plezier. Ik vind het leuk dat je in de uitlaatservice alle honden leert kennen en een klik met ze krijgt. Zelf heb ik een hond, Smoothie.

Dion ter Horst

Dion ter Horst

Mijn naam is Dion ter Horst en ik ben als stagiaire begonnen bij Brutus en ik ben na mijn stage als weekendhulp begonnen. Toen ik eenmaal mijn opleiding dierverzorger had afgerond, ben ik in de uitlaatservice gaan werken. Ik werk graag met verschillende honden en ik vind het erg leuk om de honden te leren kennen. Zelf heb ik een ruwharige teckel Denzel.

Maaike van der Maden

Maaike van der Maden

In 2010 ben ik in vast dienstverband komen werken bij Brutus. Daarvoor heb ik veel ervaring mogen op doen als stagiaire bij Carl. Zo heb ik een tijd gewerkt in de uitlaatservice en verzorgde ik veel verschillende diersoorten. Inmiddels werk ik op kantoor en houdt ik de administratie bij. Mijn hond Quesito gaat altijd met me mee naar kantoor.

Michaela Goëken

Michaela Goëken

Vijf jaar geleden ben ik hier komen werken. Met veel plezier werk ik in de dierverzorging en probeer ik de dieren zo goed mogelijk te geven wat ze nodig hebben. Zelf heb ik een hond, genaamd Binky, twee bonte boertjes, een kat en twee konijnen.

Tijmen Smit

Tijmen Smit

In de uitlaatservice heb ik het erg naar mijn zin. Ik werk vijf dagen in de uitlaat en daarnaast voetbal ik in het weekend. Ik ben begonnen als stagiaire en ik ben blij dat ik nu bij team Brutus hoor.

Quinten Kamphuis

Quinten Kamphuis

In de weekenden ben ik vaak werkzaam bij Brutus. Hier werk ik in de dierverzorging op de drukste dag van de week. Dit doe ik met veel plezier. Hiervoor heb ik de opleiding dierverzorging gedaan bij het Zone college.

Heleen Wiltink

Heleen Wiltink

Als fulltimer werk ik voornamelijk in de hondenuitlaatservice, maar ik ben ook vaak te vinden op locatie. Ik werk graag met dieren en ik vind het heerlijk om buiten te werken. Ik doe graag klusjes en vindt het erg fijn om mijn steentje bij te dragen aan een bedrijf die zich zo inzet voor dieren. In mijn vrije tijd breng ik tijd door met mijn paard Vivaldi.

Cynthia Saalmink

Cynthia Saalmink

Mijn naam is Cynthia en ik werk nu alweer een aantal jaren bij dierverzorging Brutus. Ik werk vaak op zaterdag, wat ik zelf de gezelligste dag van de week vindt.

Patrick van Dam

Patrick van Dam

In 2018 ben komen werken bij de uitlaatservice van Brutus. Ik ben daarnaast in 2020 begonnen met mijn eigen uitlaatservice. Dit is best spannend, maar doordat ik al ervaring heb opgedaan bij Brutus kan ik dat mooi toepassen bij mijn eigen uitlaatservice Lucky dog.

Gerie Kamphuis

Gerie Kamphuis

Mijn naam is Gerie en ik begeleidt de stagiaires die ieder jaar stage komen lopen. Daarnaast verzorg ik de dieren. Ik woon in Zwolle met mijn man, vier kinderen en honden Lola en Tess.

Afspraak maken of een kijkje komen nemen?

Neem contact met ons op, u kunt ons bellen of een mail sturen